Jammer genoeg verzendt Little Big Change niet meer sinds 29 december 2023. U vindt meer informatie in onze FAQ.

Maandverband met vleugels - Normaal absorptie

x16 stuks met vleugels - Normaal

Ons Little Big Change maandverband - Normaal is gemaakt van gecertificeerd biologisch katoen. Deze samenstelling garandeert de kwaliteit van onze menstruatieproducten en beschermt zowel je intieme zone als je mooiste ondergoed.

Om het maandverband - Normaal te ontdekken en onze box van 14 stuks te ontvangen, voeg je ze simpelweg toe aan je luierabonnement!

Ben je klant?

Voeg dit product direct toe aan je abonnement vanafjouw account.

 • De ideale bondgenoot voor een comfortabele menstruatie
 • Gemaakt van 100% biologisch katoen
 • Zonder hormoonontregelaars, geur- en chloorvrij
 • Absorberende kern voor ultieme bescherming
 • Dermatologisch getest
 • Geschikt voor matige vloei

Andere vragen over ons maandverband - Normaal?


De antwoorden die je zoekt, staan ​​misschien hier! Aarzel anders niet om een ​​kijkje te nemen op onze geweldige FAQ!


Maandverband - Normaal

Ons maandverband - Normaal met vleugels bevat geen hormoonontregelaars, parfum of chloor. Ze hebben een toplaag van 100% biologisch katoen die in contact komt met de huid en zijn dermatologisch getest om het risico op irritatie te beperken.

Bovendien hebben ze een super effectieve absorberende kern die vloeistof vasthoudt en zo lekken voorkomt. De vleugels zorgen ervoor dat het maandverband goed blijft zitten. Ze bieden zowel optimaal comfort als ongelooflijke bescherming gedurende de dag.

Ons gehele assortiment is onder dermatologisch toezicht en door het onafhankelijke instituut Oeko-Tex Standard 100 getest op de aanwezigheid van ongewenste stoffen.


Hoe vaak per dag moet ik mijn maandverband verwisselen?

Over het algemeen is het raadzaam om maandverband om de 3 of 4 uur te vervangen, om het risico op lekken te verminderen en om nare geurtjes als gevolgd van de verspreiding van bacteriën te voorkomen. Voor een menstruatiecyclus van 4-5 dagen, is ons pak maandverband - Normaal van 14 stuks perfect afgesteld om deze periode probleemloos door te komen!

Ongeacht de hevigheid van je menstruatie is het nog steeds het beste om je maandverband regelmatig te verwisselen, voor een goede lichaamshygiëne.

Little Big Change maandverband heeft vleugels, zodat het de hele tijd goed blijft zitten. Bovendien voorkomen de vleugels onaangename vlekken op je mooiste slip.

Handig!

Andere bescherming menstruatie: Maandverband - Nacht, Inlegkruisjes, Tampons zonder inbrenghuls - Normaal, Tampons zonder inbrenghuls - Super, Tampons met inbrenghuls - Normaal, Tampons met inbrenghuls - Super.

Maandverband - Normaal - Gebruiksaanwijzing

 1. Was je handen
 2. Haal het maandverband uit de verpakking
 3. Verwijder de strook papier die het klevende deel van het maandverband beschermt. Gooi de verpakking en de papieren strook in de prullenbak
 4. Plaats het zelfklevende deel van het maandverband in het kruisgedeelte (midden) van je slip. Als het maandverband vleugels heeft, vouw ze dan over de zijkanten van de slip.

Waarom kiezen voor maandverband van biologisch katoen?

Helaas is de afgelopen jaren uit verschillende onderzoeken gebleken dat de samenstelling van bepaalde menstruatieproducten veel verrassingen bevat. Producten als glyfosaat, maar ook hormoonontregelaars, werden na analyse gevonden, zowel in maandverband als in tampons. Deze informatie had een flinke impact op de marktspelers. Ondanks het feit dat de aanwezigheid van deze stoffen relatief laag is, hebben sommige merken ervoor gekozen om hun productiemethoden te veranderen om zowel het lichaam van de vrouw en het ecologisch evenwicht van de planeet te respecteren.


Bij Little Big Change zijn we sterk toegewijd aan het gebruik van een maximum aan natuurlijke materialen in de samenstelling van ons "Normaal" maandverband. Hoewel vandaag geen enkel vrouwelijke hygiëne merk kan claimen volledig biologisch te zijn, doen wij ons best om ons maandverband met een zo natuurlijk mogelijke samenstelling te produceren. Onze maandverbanden bevatten geen parfum, plastic of chloor...

Ons maandverband respecteert je vagina met een katoensamenstelling die biologisch is gecertificeerd door Cotton Inc. Ons maandverband beschermt zo jouw anatomie, maar ook de planeet! Sommige merken maandverband bieden artikelen aan die plastic bevatten, waardoor het onmogelijk is ze te recyclen. Bij ons zijn de zelfklevende delen gemaakt van siliconen papier, dus zonder plastic materiaal.

Biologisch katoenen maandverband staat ​​bekend om zijn absorberende eigenschappen. Of het nu gaat om "Normaal" maandverband of de speciale "Nacht" maandverband, ze zorgen voor maximale veiligheid om de dagen van je menstruatie vrij te zijn van onaangename verrassingen.

Maandverband - Normaal - Samenstelling

 • De binnenlaag van ons maandverband is gemaakt van biologisch gecertificeerd en afbreekbaar katoen voor een natuurlijk gevoel
 • De anti-lekrandjes zijn zacht en duurzaam, versterkt met gecertificeerd biologisch katoen en polyethyleen/polypropyleen
 • De distributie- en absorptielaag is gemaakt van cellulose van bomen die is gebleekt met behulp van een proces met chloordioxide en waterstofperoxide (ECF), dat vocht absorbeert zodat je altijd droog en comfortable blijft.
 • De absorberende kern van ons maandverband bevat natuurlijke houtbronnen en is versterkt met extra absorptievermogen dankzij onze microfijne parels (SAP)
 • De buitenlaag is gemaakt van organisch polyethyleen uit hernieuwbare bronnen
 • De plakrandjes zijn gemaakt van thermoplastische polymeren
 • De positioneringsstrip van het maandverband is gemaakt van siliconenpapier
 • Het individuele zakje is gemaakt van polypropyleen
 • De maandverbandverpakking is gemaakt van duurzaam materiaal.