Jammer genoeg verzendt Little Big Change niet meer sinds 29 december 2023. U vindt meer informatie in onze FAQ.

VROUWELIJKE HYGIËNE


Ons nieuwe Little Big Change assortiment biologische menstruatieproducten voor vrouwen respecteert je privacy en laat je deze periode in alle rust ervaren.

Voeg ze simpelweg toe aan je luierabonnement.

Vrouwelijke hygiëne: ecologische producten die je lichaam respecteren


Ontdek ons ​​gloednieuwe assortiment intieme vrouwelijke hygiëneproducten.

Maandverband, tampons, inlegkruisjes, Little Big Change biedt een reeks vrouwelijke hygiëneproducten waarvan de samenstelling een maximum aan natuurlijke materialen bevat, uiteraard zonder verlies van effectiviteit.

Ultra-absorberend, onze vrouwelijke hygiëneproducten helpen je om je menstruatie sereen te beleven, hoe zwaar je menstruatie ook is.

Boxen voor vrouwelijke hygiëne

Little Big Change biedt je aan om elke maand, rechtstreeks aan huis, boxen voor intieme hygiëne te ontvangen: boxen met biologische tampons of maandverband, met inlegkruisjes... Maar enkel gezonde producten, voornamelijk met natuurlijke materialen.

Geen wachtrijen in de supermarkt of paniek op zondag, wij leveren je box biologische tampons of maandverband bij je thuis zodat je klaar bent voor de start van je menstruatie.

Welke biologische hygiëneproducten kiezen?

Er zijn twee voorkeuren als het gaat om biologische hygiëneproducten:

Er zijn mensen die de voorkeur geven aan milieuvriendelijk maandverband en anderen die liever kiezen voor tampons.

Ongeacht je voorkeur, weet dat alle vrouwelijke hygiëneproducten die door Little Big Change worden aangeboden, van 100% gecertificeerd biologisch katoen zijn.

Wat de samenstelling betreft, neigen we naar gezondere menstruatieproducten, zonder het comfort uit het oog te verliezen. Je vindt daarom geen parfum, chloor of hormoonontregelaars in de ontwikkeling van ons assortiment gewijd aan jouw vrouwelijke hygiëne.

Little Big Change biedt twee soorten maandverband aan: maandverband - normaal en maandverband - nacht.

Ontworpen om je slaapperiodes te optimaliseren, hebben de hygiëneproducten voor 's nachts superieure absorberende eigenschappen, aangezien een nacht maandverband langere periode (zonder verwisseling) in contact is met je lichaam. Ze zijn dikker en breder, en ze zorgen ervoor dat je kunt genieten van een welverdiende slaap en dat ongelukjes voorkomen worden.

Indien je de voorkeur geeft aan tampons, kun je kiezen tussen twee opties: hygiënische tampons met inbrenghuls en het alternatief tampons zonder inbrenghuls.

Ze zijn zeer absorberend en hebben elk voordelen: precisie bij het inbrengen van de tampon en transportgemak voor tampons zonder inbrenghuls, gebruiksgemak en een minder rommelige inbreng voor tampons met een inbrenghuls.

Vergeet de inlegkruisjes niet!

Wanneer draag je een biologisch inlegkruisje?

Dit antwoord is voor elke vrouw anders, afhankelijk van het bloedverlies tijdens de menstruatie.

Voor het begin van de menstruatie? Tijdens deze periode waarin het bloeden het hevigst is? Of helemaal aan het einde van de menstruatie? In elke fase van de cyclus beschermen onze inlegkruisjes tegen ongecontroleerde vloei en voorkomen ze onaangename vlekken op jouw mooiste ondergoed.

HET MERK BABYLUIERS DAT OOK VOOR MOEDERS ZORGT

Het referentiemerk voor luiers en luierbroekjes - Little Big Change
Het referentiemerk voor luiers en luierbroekjes - Little Big Change
Het referentiemerk voor luiers en luierbroekjes - Little Big Change