Maak je dagelijks leven gemakkelijker door te kiezen voor een 100% flexibel en niet-bindend luierabonnement.
...


Het Little Big Changeluierabonnement kan je op elk moment beëindigen of wijzigen, inclusief het wijzigen van de maat van de luiers en luierbroekjes en de leveringsfrequentie. En met het Little Big Change Luierabonnement betaal je bovendien alleen voor je producten, de levering is helemaal gratis! Je bespaart tijd door het vermijden van wachtrijen in de winkels om de luiers van je baby op te halen, je wint aan comfort terwijl je geniet van kwaliteitsvolle, veilige en efficiënte producten.

Aanmelden voor een Little Big Change abonnement op luiers en luierbroekjes is eenvoudig, en het duurt maar een paar minuten! Het enige wat je hoeft te doen is de juiste luiermaat te kiezen voor je kind, op basis van zijn of haar gewicht, grootte en buikomtrek. Vervolgens je leveringsadres te kiezen (het kan zijn bij een oppas, grootouders, je huis, kantoor of een andere plaats die bij je past), en de leveringsfrequentie.

Het Little Big Change luierabonnement is aanpasbaar aan jouw ritme, omdat je de leveringsfrequentie kunt kiezen die past bij de behoeften van je baby. Met een luierabonnement dat op elk moment kan worden opgezegd, ben je volledig vrij: je kunt je abonnement op elk moment opzeggen, maar ook weer activeren wanneer je maar wilt. Als je meerdere kinderen hebt, kun je in een paar klikken een abonnement nemen voor elk kind.

Het Little Big Change luierabonnement geeft je rust en kalmte: je hoeft je niet meer te organiseren om te gaan winkelen voor luiers en in de rij te wachten, het zijn de luiers die naar je toekomen. En niet zomaar luiers en luierbroekjes!

Little Big Change luiers en luierbroekjes zijn hypoallergeen en bevatten geen schadelijke stoffen. Daarnaast zijn ze gecertificeerd door Oeko-Test, een certificering die garandeert dat de materialen die bij de productie van onze luiers worden gebruikt, vrij zijn van schadelijke stoffen.

En omdat Little Big Change, vandaag en morgen, aan jou en je kinderen denkt, zijn onze LBC luiers en luierbroekjes ook FSC-gecertificeerd. Een certificering die garandeert dat de cellulose die bij de productie van onze luiers wordt gebruikt, afkomstig is uit verantwoorde bossen.


Het Little Big Change luierabonnement kan ook andere verzorgingsproducten bevatten, zoals een baby reinigingsolie, luiercrème, 2 in 1 baby wasgel en babydoekjes.
Een allesomvattend abonnement, dat op elk moment kan worden opgezegd en gewijzigd, met veilige producten die de planeet respecteren, wat wil je nog meer?

Probeer nu het abonnement op luiers, luierbroekjes en babyverzorgingsproducten en breng je kostbare tijd door met wat voor jou het belangrijkst is.


Lees verder

Kopen in :
België
Taal :
Kiezen